Проектиране на трайна баня, която ще продължи дълги години

, спазването на приноса е от още един автор.

Инсталирането на нова баня може да бъде вълнуващо, но също така е обикновено стресиращо. Това не е нещо, което искате да правите толкова добре, особено, тъй като може да бъде скъпо. За да предотвратите отново да прекроите банята си отново скоро или дори да се налага да правите всякакъв вид ремонти или незначителни замествания, трябва да оформите баня, която ще издържи теста на времето. Въпреки че може да искате да изглежда добре, едно по -важно нещо, за което трябва да помислите, е, че изисквате той да е траен. Тя трябва да може да издържа на всеки ден да се използва в продължение на много години напред. Това се нуждае от вас, за да направите правилните опции за стил за вашата баня.

Направете го лесно за почистване
Ако искате да направите вашата баня да издържи по -дълго, да се гарантира, че е лесно да се почисти, е от съществено значение. Поддържането му чисто ще го поддържа в страхотно състояние, както и ще му попречи да се влоши скоро. Има различни методи, които можете да направите вашата баня по -лесна за почистване, включително поддържане на гладки линии, както и избягване на производството на битови кътчета, както и конии, които са трудни за влизане. Изборът на правилните материали може също да промени разликата, ако искате да можете лесно да почиствате банята си. Подът с плочки може да бъде по -лесен за почистване от другите материали.

Използвайте плочки
Плочките са отличен вариант, ако искате вашата баня да издържи дълго време. Те са лесни за почистване, нуждаещи се само от бързо избърсване, за да изглеждат свежи. Фугирането понякога може да бъде по -трудно да се поддържа чисто, но рутинното почистване с правилните продукти може да помогне. Също така може да бъде полезно да се използват по -големи плочки, за да се гарантира, че има по -малко линии за почистване. Когато избирате плочки, най -вероятно ще искате да помислите за порцеланови плочки. Порцеланът не приема мокрота, както и няма да се оцветява, както и той е вариант за бани от дълго време.

Изберете каменни плотове
Когато избирате плотове за вашата баня, естествените каменни материали могат да бъдат няколко от най -трайните опции. Granite е една от възможностите, които можете да изследвате, предоставяйки ви напреднал и практичен материал за вашата баня. Тя трябва да продължи дълги години напред, като е изключително устойчив на драскотини, както и петна. Ако проверите страницата тук, можете да видите някои концепции за вашите гранитни плотове, както и предимствата на избора на гранит за вашата баня. Предлагат се и други естествени камъни, включително мрамор, както и кварц. Преди да изберете кой камък да използвате, помислете за плюсовете, както и за минусите на всеки от тях.

Проектирайте мокра стая
Мокрото пространство може да бъде отлична концепция, ако искате вашата баня да е трайна. Мокрите пространства са лесни за почистване, като са напълно облицовани. Можете просто да ги напръскате с маркуч, да ги почистите с тежък почистващ препарат за пара или бързо да избършете плочките. Мокрите пространства също имат чисти линии, както и прости дизайни, което ги прави още по -лесни за поддържане на чисти. Облеченето на цялото пространство ви позволява да изберете издръжлива плочка, която ще продължи. Плюс това, производството на мокро пространство включва избора на всички други мебели, както и повърхности, които могат да бъдат напълно мокри, така че те няма да бъдат повредени от тежка пара или вода.

Инвестирайте в висококачествени шкафове
Ако има едно нещо, в което трябва да инвестирате малко пари, това са някои висококачествени шкафове за баня. По -евтините шкафове може да изглеждат чудесно за известно време, но те могат бързо да започнат да са есенни. Ако искате шкафове, които ще издържат, издържайте на по -евтиния избор на дъска за частици, както и инвестирайте в някои малко по -актуални шкафове. Искате шкафове за баня, които ще могат да издържат на всякакъв вид влажност в банята ви, особено ако тя не е особено добре проветрирана. Потърсете висококачествени доставчици, ако искате прилични шкафове. Те не изискват да бъдат плътно дърво; Големият шперплат от MDF или мебели може да бъде достатъчен.

Инсталирайте стъклен разделител за душ
Когато реконструирате банята си, това е отлична възможност да настроите душ с красив, гладък екран. Завесите за душ са евтини, но те могат бързо да станат мръсни, както и дори да установят мухъл. Релсите на завесите също могат да бъдат трудни за почистване, особено тъй като може да са трудни за достигане. Екранът за душ може да работи както за самостоятелен душ, така и за вана. Можете да изберете да имате душ кабина, но екранът сам по себе си е особено чудесен за настройка на мокро пространство. Темповото стъкло е издръжливо, просто за почистване, както и предлагано в редица цветове.

Изберете десния тапет, както и боя
Декорирането на стените на вашата баня е още една зона, където трябва да помислите кой избор е най -траен. Може да повярвате, че тапетът не е подходящ за банята, но може да бъде чудесен вариант, ако в банята ви има достатъчно вентилация. Докато се използва правилно, няма да се налага да се притеснявате за това. Може обаче да откриете, че боята е много по -добър избор, ако искате нещоТова е лесно за почистване. Можете да избършете боя надолу, като полугласна боя е чудесен вариант.

Изберете чугунена вана
Ако инсталирате нова вана, ваната от чугун е отличен вариант. CASTONE предлага един от най -издръжливите материали, които можете да изберете, както и прави изключително силна вана. Ваните от чугун са дълбоки, както и стените са дебели, което означава, че те могат да запазят топлината на вашата вода за баня за по -дълго. Те са разработени, за да продължат цял ​​живот, както и не се нуждаят от много поддръжка, така че си струва да инвестирате в такъв. Те могат да бъдат по -скъпи от ваните, направени с емайл или други материали, но е малко вероятно да изискват да ги замените.

Подобряване на вентилацията
Баня, която искате да продължите дълго време, трябва да бъде добре проветрирана. Ако в банята ви има толкова много влажност, това може да създаде много проблеми, от кондензация до плесен. Инсталирането на вентилатор за извличане е мъдра концепция, ако искате да подобрите вентилацията. Той ще извлече тежка пара, както и друга влажност, за да се гарантира, че банята ви не е мокра, както и всички аспекти на пространството могат да продължат по -дълго.

Помислете за екологично реконструкция на баня
Екологичните реконструкции на банята са отличен метод за спестяване на разходите за реконструкция, както и използването на енергия. Някои примери за екологични подобрения на къщата включват следното:

Инсталиране на изолация, както и фенове

Избор за органичен избор за почистване на продукти

Преобразуване на отоплителни системи от системи за изгаряне на изкопаеми горива в по -ефективни или възобновяеми опции, като геотермални, както и слънчева енергия

Използване на водоснабдяващи тела като душове с нисък поток, безводни писоари, сивоводни системи за почистване на тоалетни, които рециклират отпадъчните води

Докато екологичните ремодели могат да бъдат доста скъпи предварително, с течение на времето те се изплащат по много начини. Един такъв метод е в намаляването на разходите за комунални услуги. Къща с оценка на енергийната ефективност от E или много по -добре използва около 90 процента по -малко електричество на квадратен фут, отколкото къща без никаква оценка, например.

Създайте баня, която ще продължи дълги години, като изберете внимателно вашите материали, както и вземане на мъдри стилни решения.

Published by hludp

Leave a Reply