Преглед: Raden A28 Проверете интелигентния багаж

Настаняване и проверете.

Сега, когато съм на средата на 30-те години (официална пораснала територия), наскоро избрах, че е време да надстроя багажа си отвъд черния правоъгълник, който съм притежавал, защото колеж. Полети доста в наши дни и изследвах варианти за всичко, което може да направи този огън на изживяването на преживяването да се чувства много по -приятен.

Открих Раден преди няколко месеца и тези мъже сякаш водят пазара в иновациите в багажа. Те бяха достатъчно любезни да изпратят един от своите куфари с размер на A28 за преглед, а аз успях да го поставя на теста по-рано този месец. Струва ли си инвестиция във вашата рутина за пътуване? Прочетете, за да разберете.

Какво твърди, че прави?
Raden A28 е куфар с размер на проверка с гъвкава твърда обвивка, вградена батерия, проследяване на базата на Bluetooth и интелигентна скала, вградена в дръжката на чантата.

Спецификации

Предлага се в 10 цвята

Вдлъбнати колела Hinomoto

Придружително приложение за iOS/Android

13 фунта

28 ″ x21 ″ x13 ″

Погледнете и усещайте

Какво красиво парче багаж. Избрах бронзовата цветова схема в матово покритие и обичам колко красиво изглежда; Не съм фен на лъскавите финиши за продукти като този, така че оценявам тъпата блясък, който използваха тук.

Ципите имат стегнат водоустойчив шев, който отказва да забие и аз бях изумен от вътрешното оформление с добре поставените си ципове и джобове. Също така обичам колко леко е това огромно парче багаж; Не съм сигурен какво има в материала Makrolon, който използваха с тях, но куфарът е много по -лек от чантата на базата на плат, която съм свикнал, дори и с всички добавени джаджи и Gizmos вътре.

Вероятно най -доброто чувство на част от куфара са онези копринени гладки джанти Hinomoto. Опаковах около 35 килограма неща на моминското си плаване с A28, а чантата се плъзна по пода като шампион (толкова много, че рядко усещах нуждата да го наклоня). Тези колела правят този багаж да се чувстват много премиум.

Приложението също е страхотно, със страхотна, лесна графика, която ви дава само необходимата информация, без много ненужни фанфари.

Това е всичко, което обичате в страхотно парче багаж, само с допълнителен лак на всеки етап.

Производителност и потребителско изживяване

Добре, нека поговорим за използването на A28. Когато първо го развържете, вие сте инструктирани да активирате батерията му, като извадите раздел и синхронизирате A28 с придружителното приложение. Това отне около 30 секунди и вероятно е най -сложното взаимодействие, което някога ще имате с куфара.

A28 има много място вътре, а аз копая дизайна на миди с капаци с цип, които ви помагат да поддържате добре организираната си опаковка на място. Сделката с Rails и батерията заемат малко място зад облицовката на плат, но няма много повече, така че всеки друг куфар наистина.

Една от хедлайнерите на A28 е способността да се претегля и е също толкова готина, колкото се надявате, че ще бъде. Опаковах дрон за полета си до Монтана и малко се притеснявах, че може да добави значителна тежест за моето пътуване. За да претегля чантата, просто седнах чантата изправена, отворих приложението и вдигнах чантата чрез сделката, както е указано; След само 2-3 секунди ми каза, че чантата ми е само 34,8 паунда и можех да дишам лесно (за протокола това съответства на скалата на летището практически точно!).

Бях изумен и от това колко бързо той събори телефона ми, докато чаках някои приятели да пристигнат на летището. Използвах вградената батерия, за да заредя няколко джаджи по време на пътуването си и сякаш едва влагаше вдлъбнатина в живота си на батерията. Колкото и полезно да беше с моята чек, мога само да си представя колко изключителна би била в тяхното пренасяне (скоро ще направя преглед на техния A22).

Единствената функция, която звучи готино, но не беше всичко толкова полезно на практика, беше възможността да се намери чантата чрез Bluetooth. Това е функция, базирана на близост, което означава, че не е всичко това полезно, след като чантата е извън полезрението. Беше доста полезно, за да ми даде представа кога чантата пристигна при искане за багаж, но не би било твърде полезно за намиране на изгубен багаж, освен ако не сте около един тон хора, които също използват приложението Raden (така че може да пинг техните телефони). Това може да е светът, в който живеем след година, но сега има някакъв неизпълнен потенциал.

Въпреки че често ще бъде извън полезрението, няма да се притеснявате много заради страхотното малко комбинирано заключване, вградено в това нещо. Това е първият ми багаж с ключалка това надеждно и обичам ума, което носи (въпреки че поддържа TSA скелет ключ).

Всичко в всичко, това е скално солидно парче багаж с някои страхотни функции за пътуващите с мощност. Имам взрив с него.

Качество на изграждане

Всеки материал, използван в тази чанта, се чувства много премиум, дотолкова, че използването на различно парче багаж се чувства като боклук; Ципърците на моите носения се чувстват като сега са ми счупени.

Обожавам черупката на това нещо. Той е солиден и издръжлив, но има само BEST за Flex, което му позволява да попие някои доста добри въздействия. Закупих някакъв винил в Монтана и не се страхувах да го поставя в проверения си багаж заради това как се чувства защитеното това нещо.

Единственото отрицателно нещо, което трябва да докладва тук, е, че красиво красивият финал на моя A28 не беше дълго за този свят; Не знам дали това е жертва на изключително груби ръководители на багаж или просто реалността на съвременните пътувания на въздуха, но моят A28 вече изглежда, че е бил в зона на войната и има проблеми със съня през нощта. Никой не би очаквал по -малко от багажа си, но ако сте OCD за поддържане на екипировката си в страхотна форма, бъдете готови за вашия багаж, за да развиете патина с течение на времето.

Достъпност

Страхотният багаж е скъп, а Раден не е по -различен. При $ 395, A28 е наравно с предложенията на Hardshell от големите багажни марки, но той опакова много стойност в уравнението, което трябва да ви разклати в неговата посока. Ако обаче сте били на пазара за чанта за стойност от отстъпки, може да се сблъскате с някакъв шок на стикер.

Заключение

Ако сте чест пътешественик, който цени първокласно изживяване, съставът на Raden може потенциално да разтърси вашия свят. Raden A28 е феноменално парче багаж и ако сте готови да погледнете отвъд някои от по -евтините опции, мисля, че Raden трябва да бъде начело в списъка ви за покупки. Това е инвестиция в по -добро пътуване.

Published by hludp

Leave a Reply