Направете къщата си по -здравословно място за онлайн тази Нова година

Спазването на приноса е от още един автор.

Новата година има тенденция да предвещава време на положителна промяна, особено що се отнася до нашето здраве и благосъстояние – можете да откриете фитнес центровете, пълни с хора, докато рафтовете на супермаркетите са пълни с видеоклипове за упражнения, добавки за отслабване, също така и добавки за отслабване като здравословни идеи за рецепти. В днешно време има много добавки за начинаещи, много хора избират да използват важни масла, които сега са известни предимствата на тях, както и терпените. И все пак, една от районите, които често се пренебрегват, е точно как да превърнете къщата си по -здравословно място за живеене.

В тази статия ще разгледаме редица методи, за да направим къщата си по -здрава тази година.

1) Елиминирайте струпването

Концепцията за „подреден домашен чист ум“ е научно доказано, че е вярна. Следователно точно същото може да се посочи как точно претрупаният дом води до претрупан ум. Следователно искате да премахнете всички претрупвания от дома си, да бъдете тези продукти, от които вече не се нуждаете, или продукти, разпръснати около дома без никакъв вид организация.

Има нещо дълбоко катаргично в това да ходите със стари дрехи, както и да ги изтръгнете, или да сортирате всичките си документи, шкафовете за кухненски зони или банята, както и да придобиете нещата в ред.

2) Направете дълбоко чисто

Като част от процеса на дълбока чиста ще искате да сте сигурни, че правите малко повече от вакууминг, както и полиране. Струва си да инвестирате в почистващ препарат за килими, параход, както и да помислите за нещо като премахване на формата на пуриклеан.com, за да почистите напълно къщата си на дълбоко ниво. Мислете за това като за разликата между посещението на хигиениста на зъболекаря, както и почистване на зъбите у дома.

3) Донесете повече светлина

Един от най -жизненоважните елементи на фокусирана, както и продуктивна област е тази на естествената светлина, така че ако работите от дома, искате да сте сигурни, че пространството, в което работите, има много естествена светлина – или в алтернативата, Достатъчна изкуствена светлина, за да се почувствате уютни, но съсредоточени.

4) Добавете растения

Често не успяваме да си спомним точно колко важно е високото качество на въздуха, който дишаме за здравето си, колкото и да е подобно на пиенето на минерална вода, тъй като не искаме химикалите, както и замърсителите на чешмяна вода в тялото си, можем да повярваме Точно същия метод за високото качество на въздуха, който консумираме.

Често не успяваме да си спомним точно колко жизненоважни са растенията за създаване на чист въздух; Тъй като дори нашите младежи ще ни кажат от техните основни научни часове, че растенията дишат въглероден диоксид, както и издишат кислород – което е жизненоважно за нашето оцеляване.

Растенията почистват въздуха от токсични химикали, както и естествено повишават влажността на въздуха, като отделят пари от влажност, които могат да бъдат особено изгодни за хората с респираторни проблеми или дори тези, които се изпитват от суха кожа.

5) Използвайте ароматерапевтични масла

Има голямо количество изследователско проучване, което да демонстрира точно колко ефективно добавяне на важни масла към ежедневието ви може да подобри вашето здраве. Наличието на дифузьор на ароматерапевтично масло в къщата ви е може би най-ефективният, както и безрисков метод, за да осигурите приятна, както и релаксираща миризма в дома ви. Всъщност това е много по -добър метод за постигане на приятен аромат от изкуствените освежители за въздух, които са пълни с химикали, както и са склонни да бъдат лоши за околната среда.

Published by hludp

Leave a Reply