Далеч от дома си често? Следете дома си така или иначе

Следният принос е от друг автор.

Ако сте далеч от дома много време, ще искате няколко процедури, за да запазите спокойствието. В крайна сметка домовете ни могат да бъдат големи цели за всякакви престъпни дейности и/или естествени щети и е добре да знаете, че винаги можете да следите какво се случва с вашия имот и цялото му съдържание.

Така че, без допълнително обожание, нека да преминем през няколко от най -добрите начини да следите дома си, когато сте далеч от него. В съвременния ден и епоха технологията може да бъде един от най -добрите ви приятели в осигуряването на това, което обичате, стига да го използвате правилно!

Съсредоточете се първо върху вашия wifi

Вашият WiFi трябва да бъде първото нещо, което сте осигурили. Вашият WiFi ще бъде единственото нещо, към което ще се свърже интелигентна домашна система или нещо безжично, което ви позволява да поддържате връзка с нея по някакъв начин. И така, следва само, че вашият WiFi трябва първо да бъде фокусът ви, преди да инвестирате в нещо друго.

Установено е, че 1 на 4 горещи точки на WiFi по целия свят са необезпечени, така че е от решаващо значение вашият WiFi да не попадне и в тази статистика. Да не говорим, че ако вашият wifi е необезпечен от момента, в който го свържете, всичките ви нови устройства също ще бъдат изложени на риск. И ако не сте сигурни колко безопасен е вашият wifi сега, сега можете да направите няколко неща.

Можете да настроите нова, много по -сложна парола – можете също да променяте тази парола поне два пъти годишно, за да сте сигурни, че е възможно най -свежа и никой извън дома ви не може да я използва твърде дълго (ако те Вземете го).

Знайте какво прави умен дом

Системата за интелигентна дома трябва да има няколко аспекта към нея, за да се увери, че е идеална за вас и вашето домакинство. Системата за интелигентна дома трябва да бъде съвместима с телефона, който ще използвате, за да се свържете с него, и ще ви трябва система, която има инсталиран WiFi на дълги разстояния, за да се уверите, че цялостният дом (вътре и вътре и навън) са обхванати от защитата на системата. Не забравяйте да прочетете информацията в пакета, уебсайта, както и всички отзиви, които можете да намерите на самата система – уверете се, че получавате препоръки от хора, които всъщност са използвали системата Smart Home!

Едно от основните неща, които трябва да има интелигентна система за безопасност на дома, е функция за манекен аларма – трябва да можете да настроите нещо, което изглежда и звучи като аларма извън къщата, която престъпниците ще могат да видят. Така че много от всички, уверете се, че комплектът, който ви интересува, включва една от тези аларми.

Поставете камери на открито

Ще искате да се запознаете със света на безжичните камери, ако искате да запазите дома си възможно най -безопасен. Дори просто да имате активирано приложение за врата, за да ви предупреди кой е на вратата винаги, когато камбаната е натисната или сензор за движение, може да се увери, че знаете какво се случва у дома по някакъв начин.

Когато нещо е безжично, няма шанс проводниците да бъдат отстранени да намалят връзката. По същия начин можете да се свържете с тях отвсякъде – не е нужно да сте наоколо физически, за да можете да видите какво се случва на екраните на гърбицата. Да не говорим, че има облачна система, която обикновено работи зад кулисите, за да се уверите, че кадрите са качени и обезопасени, когато се приема.

Така че, може да искате да вземете предвид безжичните системи за безопасност на открито; Те са лесни за настройка, лесни за свързване и лесни за парола, за да сте сигурни, че сте единственият, който има достъп до камерите около дома ви. Докато знаете къде инсталирате камерите и колко много камери инсталирате, ще можете да намерите система за камера, която да отговаря на вашия бюджет и да ви осигури спокойствие.

Ако сте някой, който е далеч от дома си много и се притеснявате колко безопасен е вашият имот, докато сте далеч, уверете се, че обмисляте горните идеи за запазване на спокойствието си. Не се притеснявайте; Вашата къща може да бъде направена много по -безопасна с помощта на няколко основни средства, стига да имате идеалната технология на ваша страна.

Published by hludp

Categories: Uncategorized

Leave a Reply