Ръководство за извършване на домашния ви по -интелигентен

Следният принос е от друг автор.

Може би сте обмислили да направите дома си по -умен известно време. Страхотното в това да направите домашния си по -умен е, че можете да направите много по -удобно да живеете, без да отделяте прекалено много време или пари. Въпреки това, първо трябва да обмислите няколко неща. Бихте ли искали да инсталирате цяла интелигентна единица, така че да можете да трансформирате дома си наведнъж или бихте искали да вземете по -бавна техника за цялата работа? По -долу ще говорим за няколко от компонентите, които може да искате да разгледате и как те могат да ви помогнат.

Интелигентно осветление
Интелигентното осветление обикновено е страхотна входна точка за хора, които искат да създадат свой собствен умен дом. Тези системи обикновено не се нуждаят от централен център, но все още могат да взаимодействат с другите ви интелигентни елементи на дома. Някои могат да се синхронизират с приложение за интелигентен дом, така че да можете да контролирате осветлението на вашето място, дори когато не сте вкъщи, помагайки да усилите безопасността и да ви осигурите спокойствие.

Умни високоговорители
Amazon Echo е един от най -умните и много популярни високоговорители там. Можете дори да го свържете, за да заглушите светлините за вас, ако имате нощ за движение! Версията на Google е добра опция и двете могат да служат като централна точка за взаимодействие за всичко – от интелигентни светлини до домашни камери за безопасност.

Интелигентни термостати
Интелигентните термостати са ослепително допълнение за комфорт и икономия на енергия. Те помагат да се установи по -добър график за отопление/охлаждане, така че можете да предвидите кога ще се приберете вкъщи и се уверете, че това е най -добрата температура. Единственото нещо, което интелигентният термостат не може да направи, е да резервирате вашия ремонт на променлив ток за вас, въпреки че не бихме го поставили покрай тях за бъдещето.

Камери за домашна безопасност
Домашната камера за безопасност е страхотно допълнение за спокойствие. Можете да следите децата и семейните си домашни любимци, когато не сте там, и те служат като страхотно възпиращо средство за престъпността. Някои модели дори ще имат светлини, които могат да осветят външната страна на вашия дом, когато се върнете. Много от тях също могат да ви позволят да наблюдавате входната си врата/верандата, така че да взаимодействате с посетителите, без дори да е необходимо да отидете до вратата, или да сте у дома! Това показва, че ще знаете точно кой е проверил кога сте били на работа или навън изпълнявате поръчки. Съществена помощ.

Аудио система с много стаи
Аудио системите с много стаи ви позволяват да предавате музика във всяка стая. Можете да ги държите всички в синхрон или да играете различни неща във всяка от тях. Те могат да бъдат страхотни за получаване на Together и партита или дори когато просто правите почистването. Sonos са добър вариант да започнете да гледате, но има много възможности за избор, които биха могли да ви подхождат.

Ще направите ли дома си по -умен, след като прочетете това? Как ще го направите – с един централен център или малко по малко? Оставете коментар по -долу, за да уведомите нашите читатели. Уверете се, че се върнете скоро!

Published by hludp

Leave a Reply