Преглед: Безопасност на пръстена на пръстена

без проводници.

Животът в гората е наистина забавен, докато не разберете колко сте уединени.

Ние сме на новото ни място от около месец и въпреки че обичаме да виждаме дървета навсякъде около нас, вместо къщи, има нещо за цялата тази поверителност, която има тенденция да ви даде heebie jeebies (е, че дума извън Юг?).

След като се влюбиха в нашата звънеца на видео звънеца, хората в Ринг бяха любезни да изпратят една от техните камери за безопасност на камерата, за да преминат през крачките. Това ли е камерата, която трябва да получите, за да следите внимателно над задния си двор? Прочетете, за да разберете!

Какво твърди, че прави?
Пръстената камера е безжична HD безопасност, която твърди, че ви позволява да видите, чуете и говорите с посетители/натрапници отвсякъде.

Спецификации:

Датчик за движение

Нощно виждане

Двупосочно аудио

Облак видео запис

Устойчив на атмосферни влияния за употреба на открито

Криптиране на банката

80 градуса поле за гледане

Предлага се незадължителен аксесоар за слънчеви панели

Погледнете и усещайте

Cam-Up Cam по същество е същото устройство като Hit Hit Video Boort на Ring, точно в черно тяло с отстранен бутон. Вероятно не бихте могли да се предпазим въз основа на външния му вид, но устройствата за пръстени са красиви и минималистични; Сложих моята в ъгъла на вътрешния двор и изглежда страхотно там (ако дори го забележите).

Ще прекарате много от времето си със самото приложение на Cam в Ring, което е много зряло и лесна за произнасяне. Приложението се отваря за изпълнение на всички ваши скорошни събития за запис/движение, а основните настройки и актуализации на състоянието на вашите устройства са само на няколко крана.

Искам да подчертая качеството на приложението и софтуерното изживяване тук, защото когато сте изкушени да изберете по-достъпна или извън марка камера, където наистина ще смятате, че това е софтуерът. Приложението на Ring и опитът на потребителите са на първо място, което го прави продукт за безопасност, който всъщност ще използвате.

Производителност и потребителско изживяване

В този раздел на прегледа има какво да се говори, така че го разделих на три категории.

Инсталация
Ако сте оставили сложен процес на инсталиране да ви изключи от получаването на камера за безопасност, тогава камерата на пръчката е за вас. Има няколко различни начина, по които можете да настроите нещата, но най -лесният (и начина, по който избрах за този преглед) е да отидете напълно безжично.

Първо, аз зареждах самия модул с основен USB кабел и след това го сдвоих към моя безжичен мрежов/ринг акаунт чрез основен 2-минутен процес в приложението Ring. След това намерих място на задния ни вътрешен двор, където виждах по -голямата част от задния ни двор и използвах включената монтажна скоба и винтове, за да сложа монтажа на стената и да закрепя гърбицата.

След това просто използвах изгледа на живо на камерата, за да коригирам ъгъла до най -доброто прилягане и бях тръгнал към състезанията. Подобно на звънеца на звънене на пръстени, приложението Ring ви позволява да настроите редица настройки за чувствителност за вашата камера и дори колко батерия сте готови да изгорите в замяна на по -висока чувствителност и отзивчивост с функцията за изглед на живо.

Този последен бит е важен, тъй като можете да изберете да включите CAM в изхода или дори да го захранвате с възобновяема енергия във връзка със слънчевия панел на Ring. Вероятно ще намеря начин да премина към Solar надолу по пътя, но в началото отидох само за батерия, за да дам щателен тест на пръчката.

Ежедневна употреба
На практика, камерата за залепване е наистина страхотна камера за безопасност.

Когато открие движение, пръчката нагоре изстрелва незабавно известие към телефона ви (в рамките на 1 секунда средно). Ако отворите известието, видео на живо ще се отвори в рамките на 1-2 секунди, което ще ви даде наистина добър поглед върху случващото се и дори възможността да говорите с всеки, който е там. Ако не отговорите на известието, Ring все пак ще запази видеоклипа в приложението, до който можете да получите достъп до 30 дни по -късно (в зависимост от плана за абонамент, който използвате).

Преди около седмица Лорън се заключи от къщата си (току -що се преместихме, така че все още получаваме закачането на нещата). Докато тя се качи на вътрешния ни двор, за да провери вратата, получих известие по време на работа и веднага отворих видео чат на живо с нея; Тя можеше да ме чуе силно и ясно и успях да й кажа къде съм забил резервен ключ. Много е готино.

Качеството на видеото не е невероятно, но е много повече от адекватно. Видео емисията 720p изглежда около 15-20 кадъра в секунда и може да се получи малко пикселиран в зависимост от качеството на вашата интернет връзка; Много от времето беше много ясно за нас.

Високи и ниски нива
Отвъд очевидните приложения за безопасност, камерата на пръчките е чудесно да има наоколо по различни причини. Моето дете е пакостно на 3 години и обичам да получавам незабавно известие, че той взема решение да се промъкне навън. Живеейки в гората, забавно е да забележите елени в двора и да се опитате да хванете виновника, който се забърква с растенията. През деня бих казал, че камерата на пръчките отговаря на движението около 95% от времето и почти мигновено.

Нощта еEn различна история за нас. Не знам дали е така, защото задният ни двор/двор е толкова тъмен (няма атмосферна светлина там), или това е, защото аз пускам камерата на батерията, но изглежда, че режимът на нощното виждане едва ли работи за нас. Това е особено озадачаващо, като се има предвид, че нашата звънеца на звънене се справя много добре на предната ни веранда; Сякаш инфрачервените му светлини са 5x по -ярки.

Освен ако не стоя на няколко метра от гърбицата (която е монтирана в ъгъла на около 8 фута от земята), вероятно дори няма да разбере, че съм там. Това е доста голям удар, тъй като нощта е времето, когато наистина искате да се чувствате защитени. Много хора няма да живеят толкова тъмно от район, колкото и ние, но ако го направите, може да искате да помислите да оставите светлина наблизо (или да намерите начин да получите нещо като новата инфрачервена крушка Lifx+ навън).

Животът на батерията е нещо, което все още оценявам. След като използвах CAM в продължение на месец, батерията ми седи на около 50%, което честно казано е малко по-добре, отколкото очаквах предвид настройките ми с високо ниво и количеството пъти, в които съм активирал изглед на живо (поради новостта). Като се има предвид, че е лесно да се сваля, нямам нищо против да заредя CAM на всеки няколко месеца, но си струва да се отбележи дали това е притеснение за вас.

Тези проблеми настрана, ние наистина се радваме да имаме камерата за залепване като част от нашия арсенал за безопасност.

Съвместимост с други платформи

Ring съществува от няколко години и те постигнаха няколко страхотни стъпки в отварянето на своя API за други партньори през последните месеци. Cam Up Cam поддържа страхотна интеграция с партньори като Kwikset Kevo и Hub Home Wink Smart Home, въпреки че поддръжката за други популярни платформи като SmartThings все още не е там (въпреки че се поддържа звънецът на звънеца на пръстена). Тези интеграции обаче са чудесно начало, така че да се надяваме, че има много повече да се спусне по пътя.

Надеждност

Както посочих по-горе, при дневна светлина или страхотно осветление, бих казал, че камерата на пръчката веднага реагира на движение около 95-97% от времето, което е доста звездно за WiFi свързана с батерия камера, която можете да поставите почти навсякъде.

Нощното време беше различна история за нас с нашия невероятно тъмен гръб на гърба, където бих казал, че ще открие движение около 60-70% от времето; Отново, наличието на светлина там (или просто живее някъде с улични лампи или друга околна светлина) би поправило изцяло този проблем.

Достъпност

Cam Up Cam се продава за 199 долара, а аксесоарът за слънчеви панели е само с 49 долара повече. За предлаганата стойност, мисля, че това е много честна сделка, която прави евтино надграждане на настройките за безопасност на дома на вашето семейство.

Заключение

С изключение на представянето му за нощно виждане в нашата определена употреба, аз обичах да имам камерата като част от нашата мрежа за безопасност на дома. Комбинирайте го с впечатляващия звънец за видео врата и имате надежден начин да запазите дома си в безопасност, преди лошите хора някога да го направят вътре.

Published by hludp

Leave a Reply