Как да удължите живота на вашата къща

, спазването на приноса е от още един автор.

Когато в крайна сметка сте собственик на жилище, ще разберете, че къщата ви е за цял живот. Освен това не само е мястото, където живеете, но може да се разглежда и като инвестиция. Ако се грижите добре за това, тогава той може да стигне до дълъг метод, за да ви помогне да получите страхотна възвръщаемост на вашата инвестиция. Ако не го направите, това означава, че когато става въпрос за продажба, не получавате разходите, които искате. Както и ако планирате да използвате това, за да ви помогне да получите по -нататък жилищната стълба или да използвате за пенсионирането си, тогава е вероятно да сте разочаровани. Така че имайки това предвид, точно тук има някои концепции, както и съвети, които да ви помогнат да удължите живота на вашия дом.

Редовно премахвайте улука

Улукът от външната страна на къщата ви е там, за да служи на цел. Както и ако е счупен, блокиран или по друг начин повреден, няма да може да служи на тази цел. Затова се уверете, че редовно почиствате улуците си или имате експерт. Ако има неща като листа или клонки, блокиращи улука, в допълнение към лед през зимата от блокажи, тогава той спира да работи добре. Също така може да доведе до течове, както и до щети от вода на къщата ви, които могат да бъдат скъпи за ремонт, както и няма да помогнат да удължите живота на вашия дом.

Добавете сайдинг

Ако искате да удължите живота на дома си, тогава търсенето на някакъв сайдинг, който да добавите (или замените) отстрани на къщата ви, може да бъде наистина страхотна идея. Ако търсите панели за сайдинг на циментови влакна, тогава те може да са най -трайните, както и да помогнат за удължаване на живота на външната страна на вашия дом, каквото и да е метеорологичното състояние. Сайдингът може да помогне и за изолиране на къщата, което е наистина страхотно нещо, когато гледате живота на вашия дом.

Дръжте вредителите далеч

Ако получите какъвто и да е вид заразяване с вредители, от плъхове до дървен червей, той може да предизвика поразия на къщата ви, както и наистина може да причини някои щети. Така че, имайки предвид всичко това, е толкова важно да сте сигурни, че спирате всякакъв вид нежелани вредители да дойдат в дома. Ако имате домашни любимци, особено неща като котки, тогава инспектирането им за бълхи също е задължително. Неща като Woodworm трябва да се проверяват редовно, както и след това да се справят веднага щом възникнат всякакъв вид проблеми. Ако оставите нещата толкова добре, тогава щетите могат да бъдат непоправими.

Проверете покрива си

Толкова в къщата ви може да се повреди, ако покривът не е в голям ремонт. Това може да причини течове, ако има изключително време, както и още по -лошо, може да причини срив, както и големи щети, ако покривът не е силен. Така че проверката на вашия покрив редовно е задължително. Ако има някакъв вид индикации за щети, като свободни плочки, например, тогава предлагайте с тях възможно най -скоро. Вземането на стъпки като това ще помогне за удължаване на живота на вашия покрив, както и в резултат на това, вие вкъщи.

Published by hludp

Leave a Reply