Бързи и прости надстройки на бюджетния план

Спазването на приноса е от още един автор.

Ако сте някой, който държи на „Направи си сам“ около дома, тогава това може да бъде забавен метод за промяна на вашия дом, както и да бъде чудесен метод за спестяване на пари. Въпреки това, когато имате идеалното планиране, това може да бъде отличен метод за промяна на външния вид на всичко, но поддържането на разходите ниски. Ако това изглежда като вас, тогава може да има някои неща, които ще ви помогнат да подобрите дома си, да му предоставите нов вид, както и да го получите точно как искате. Така че тук има няколко прости надстройки на къщата, които може да направите сами, както и да се задържите и на бюджетния си план.

Опресняване с боя

Можете да осигурите някои обикновени или приличащи на стени с ослепаващ цвят на цвета. както и всичко, което изисквате да направите, е да вземете четка за боядисване, както и да се справите с нея. Това наистина е отлично в силата на боята, може да ви помогне да пренаредите точно как изглеждат нещата толкова лесно. Ето защо рисуването е едно от най -лесните, както и много прости ъпгрейди на DIY House. Разбира се, не изисквате да сте експерт, за да направите всичко сами, тъй като може да наемете някакъв интериор, както и експерти по външни животни, но ако изберете да го направите сами, тогава има абсолютно много повече за страхотно Боя, отколкото просто затънала боя върху стената. Така че, ако сте нов в всичко това, тогава има някои техники, които да откриете, за да сте сигурни, че ще го оправите.

Актуализирайте подовата настилка с боя

Боята също може да бъде нещо, което може да се използва на етажите. Така че, ако имате подове от твърда дървесина или дори с плочки подове, тогава те могат да бъдат актуализирани и с боя. Това ще разходи много по -малко, отколкото би заменило подовата настилка. Ако се стремите да актуализирате подовата настилка в дадена зона в дома си, тогава точно какво ще кажете за боядисването на нещата в инспектиран под, например? Може да използвате бежово, както и бялото, например, за да загреете страхотни тона в дома.

Формиране на короната

Формирането на короната е нещо друго, което е доста просто да се справите и себе си, както и може да бъде необичайно точно колко може да модифицира външния вид на дома. Той може да добави чар, в допълнение към стойността, както и да предостави вид на висок клас на дома. Може да бъде трудно да се облицува всичко правилно, но има по -лесни методи да се направи всичко това. Можете да получите малко лека полистиролна пяна, която е покрита с мазилка и за формоването, както и е основно, тъй като се реже бързо с ръчна трион. След това просто използвате лепило, за да го залепите към покривните стени, както и на тавана, както и далеч, които отидете.

Вътрешни щори

Ако има стрийминг на слънчева светлина с прозорци, тогава дори и със завеси, това може да е нещо, което е доста разочароващо разсейване. Може да изберете да настроите нюанси, разбира се, но има нещо допълнително специално в капаците в къщата, което може да е също толкова ефективно, както и красиво. Вътрешните капаци все още са отличен метод за добавяне на нещо прекрасно в дома. Те също могат да помогнат за поддържането на къщата топла през зимата, както и дори и страхотна през лятото. Те могат да бъдат доста основни, за да се настроите сами.

Published by hludp

Leave a Reply