Подхранване на къщата ви с най -добрите ресурси

, спазването на приноса е от още един автор.

Не е трик, че светът изчерпва ресурсите, които са важни за оцеляването на човека. Независимо дали вярвате в изменението на климата или не, е невъзможно да се отхвърли, че светът има ограничено количество конкретни материали. С течение на годините липсата вероятно ще се появи в конкретни области, като всяка държава страда в различни методи в резултат на този вид промяна. За да се справи с това, тази публикация ще провери някои от най -добрите методи, за да поддържате къщата си да се движи, без да използвате ресурси, които идват от безотговорни източници.

Вашата вода
Целият живот на Земята се върти около водата, като това съединение е едно от най -важните наоколо. Голяма част от хората предполагат, че много от питейната вода в света идва от дъжд. В действителност обаче е много по -предизвикателно от това, като по -голямата част от нещата са изпомпвани от подземни кладенци. Тези кладенци са се развили през програмата от безброй години, както и това ги прави невъзможно да се заменят. Южна Африка вече е почувствала напрежението на недостига на вода, както и точно същото ще се случи на страните по целия свят през следващото десетилетие или две.

Докато страните се борят да предложат вода на всички свои граждани, това ще могат да използват собствения си водоизточник, които ще излязат на върха. Можете да откриете най -добрата потопяема помпа за кладенеца, като прочетете някои оценки онлайн. Тези джаджи са разработени, за да се възползват от усилията си да имате свой собствен кладенец, при условие че получавате достъп до прясна вода от резервите под вашия дом. Ако един добре изсъхне, можете просто да преместите помпата, като я поставите някъде, което има свежо снабдяване, от което да изтеглите.

Разбира се, не всеки има района или ресурсите за копаене на кладенец, дори и да е малко, както и фин. Вместо това, събирането на вода от самата Nature Mover ще бъде един от най -добрите методи, които трябва да се тръгне, както и има тонове методи за постигане на тази цел. Водните дупета могат да съберат дъжд от улука ви, въпреки че ще искате да пречистите това, преди да го пиете. За тези, които живеят в близост до реките, може да се вземе точно същия метод, като се внимава да се уверите, че пиете чиста вода.

Електричество
Електричеството е най -вероятно най -важният ресурс в тази публикация (вижте разходите за електрическа енергия в Масачузетс). Не само хората го използват за почти всичко, в днешно време, но може и да са на ръба, тъй като много обикновено се използват ресурсите, които обикновено се използват за производство на електрическа енергия. За това се използват въглища, нефт, както и газове, дори когато не е нужно. Има редица различни методи, за да започнете да работите за решаването на това, въпреки че ще трябва да работите трудно, ако искате да откриете изключително най -добрите резултати.

Ако искате да намалите ефекта си колкото е възможно повече, сглобяването на собствен възобновяем източник може да бъде фантастичен път, който да слезете. Като имате слънчеви панели, свързани с вашия дом, можете да започнете да правите власт за себе си, както и голяма част от правителствата инвестират големи суми, за да направят това по -евтино за своите граждани. Вятърът, както и техниките за генериране на водна енергия са също така големи за много домове, както и няма да работят за това. Разбира се, обаче, това не означава, че трябва да работите за нищо.

За тези, които нямат шанса да имат свои слънчеви панели, все още има някои привлекателни концепции, които можете да опитате. Налични са много съвременен бизнес за електроенергия, които се събуждат толкова, колкото концепцията, че те трябва да бъдат отговорни за силата, която предоставят. Това отвори вратите за примери, които използват възобновяеми техники за производство на тяхната енергия, като гарантират, че използвате екологична енергия, ако решите да ги изберете. Изборът на по -голям бизнес може да бъде по -прост, както и малко по -евтин, но си струва да платите много повече, ако това означава, че получавате възможността да направите своята роля за околната среда.

Газ
И накрая, като последният тип гориво, което трябва да се вземе предвид, е време да повярвам в газ. Като изкопаемо гориво, когато целият използваем газ е изчезнал от Земята, няма да е възможно отново да се развият естествените резерви за изключително дълго време. Заедно с това, изгарянето на газ отделя парникови газове в околната среда, както и въздух около вас, увреждайки атмосферата в методите, които е невъзможно да се почисти. С течение на времето газовете започват да стават по -зелени, но това никога няма да достигне точка, която ги прави чудесни за планетата.

Тъй като няма наистина услуга на въпроса за газа, най -добре е да опитате, както и да се предотврати нещата. Има много бизнес, осигуряващ електрически котлони, котли, както и отоплителни системи, предоставяйки ви възможността да се отделите от този вреден ресурс. Ако вече притежавате дом, променяйки се to Това ще отнеме известно време, но ще си заслужава. За тези в наетите имоти ще имате възможност да преместите, ако се изисква да използвате газ, търсейки ново място, което зависи от електрическата енергия за тези зони.

Защо да се притеснявам?
Лесно е да се предположи, че не можете да имате огромен ефект върху световната екологична криза, при условие че сте само един човек. В действителност обаче отнема само малко шепа от световното население, за да се направи истинска разлика с нещо подобно, както и вие имате шанса да застанете начело на тази промяна. Ще отнеме много време, както и усилия, за да се свърши това, но в крайна сметка ще си заслужава.

Имайки предвид всичко това, трябва да се чувствате готови да се справите с трудността да подхранвате къщата си с най -добрите ресурси. Може да бъде трудно да се постигне подобна цел, като голяма част от хората се фокусират върху типичния живот, преди да повярват в ресурсите, които използват. Разбира се, обаче, трябва да се случи модификация скоро, както и си струва да бъдете една от първите, които да го направят.

Published by hludp

Leave a Reply