Вземете Bronzy, Brown Gams с Guerlain Terracotta Jambes de Gazelle

Връзките ми с къси панталони, както и поли, просто станаха безкрайно по -добре благодарение на Terracotta Jambes De Gazelle Mist (59 долара).

Част от 12-частното ограничено издание на Guerlain Terracotta Summertime 2011 Колекция, тази течна бронзова разпръскваща мъгла осигурява временен тен на крака, който пера в края на деня.

Реклама

Все още не съм прекарал много време на слънце това лято, така че краката ми (и горната част на бедрата, особено) може да използват малко допълнителен цвят. Напоследък, преди да се отправя в рокля или пола, напръсках Jambes de Gazelle по прасците си, както и бедрата.

Харесва ми леката целувка на карамел, която предоставя на краката ми. Дори раздели вярва, че е изключително доста златисто кафяво …

Swatches of Guerlain Terracotta Jambes de Gazelle Unslended (вляво), както и смесени (вдясно)

Guerlain Terracotta Jambes de Gazelle на крака

Няма много да се посочва как точно се прилага. Само един или два спритри, както и след това минута, за да го втривам с ръцете си. Цветът ми напомня повече за Dulce de Leche, отколкото Snooki (по -златисто кафяво, отколкото оранжево). Това не се намира, трае дълго време, както и – това е хубаво – не обикаля дрехите ми.

Усещането за охлаждане, което причинява, както и лекият му жасмин, оранжев аромат, са няколко от другите му прекрасни лакомства.

Искам да беше много по -евтино, но Dayum, ако не ми се струва, че краката ми изглеждат по -дълго, както и по -тонизирани, когато го имам. Ако се чувствате като се отнасяте към нещо лятно, както и специално, може да си струва да се разпалите.

Реклама

Цена: $ 59
Наличност: Предлага се сега на гишета на Guerlain (беше трудно да се открие онлайн)
Грим, както и рейтинг на блога за красота: A- (A A обаче за цената)

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Published by hludp

Leave a Reply