Това, което изисквате да имате грим, като плюсовете

днес Бетани Норт (известен още като най -добрият гримьор на Сан Антонио), с които ни показва какво ни държи в своите комплекти за грим.

За всички вас, които се предлагат за красота, търсите перфектно приложение за грим всеки път, той помага да запасите вашия козметичен комплект като професионалист.

Реклама

Тази армия от доставки никога няма да ви остави да липсвате. Моливи готови?

Грижа за кожата

Много плюсове носят овлажнителите си в малки пластмасови буркани или търсят, докато не открият по -малки размери на пробите от предпочитаните от тях продукти.

„Ще искате да имате отстраняване на грим за очи, крем за очи, да се справите с овлажнител, да излъчвате лосион за управление, балсам за устни, както и лосион за тяло.“

Палитра за фондация

За да бъдете изпълнител на грим, ще изисквате голямо разнообразие от основи, от които да изберете, така че вземете редица нюанси на коректори, прикриващи, основи в различни сортове, както и формули, тонирани овлажнители, както и свободни прахове.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Ако използвате солидни основни пръчици, можете да отрежете парчета от тях на място в палитрата си на фондация.

Ето отлична опция за комбинация от фондация от Amazon.

Изчервяване

Определено ще искате и пълно разнообразие от цветове на бузите, заедно с различни сортове като прахове, кремове, гелове или блясъци. Можете също така да смесите в руж с премахване на цвета на устните за забележителен оттенък.

Очи

Що се отнася до правенето на очи, ще искате да имате значителен брой очни цветове, както и пигменти на ваше разположение. Уверете се, че подреждате всяка комбинация от домакинството на Shade, за да се уверите, че не се губите, когато правите приложение за грим, както и винаги включвате памучни тампони.

Погледнете, за да получите гама от моливи за очи, гел очна линия, както черни, така и кафяви талисмани, фалшиви мигли, лепило за мигли, гелове за вежди, моливи за вежди, редуващи се цветове на очна линия, както и по -тъмни нюанси на сянка, които можете да използвате като облицовки.

Устни

Уверете се, че винаги имате някои редуващи се цветове със себе си, като черно червило, за да ароматизирате всякакъв вид повод. Погледнете да имате поне 20 различни нюанса на цветовете на устните във вашия комплект, които можете да смесите, за да произведете още повече. Включете в тези блестящи устни, гланцове за устни, както и моливи за устни.

„За бързо донесете значителна колекция от червила със себе си, просто отрежете парчета, както и да ги разполагате в палитрата.“

Можете да откриете точно как да направите своя собствена умна комбинация от устни от това видео в YouTube, още по -добре!

Инструменти

Ще изисквате общ набор от четки, чист чистач за пръскане, гъбички за грим, памучни тампони, памучни подложки, пинсети, къдрене на мигли, пръчици за еднократна употреба, както и ножици за подрязване на вежди.

За жената разузнавач във вас

Ето няколко екстри, които да ви помогнат винаги да сте подготвени …

„Не забравяйте да включите дезинфектант на ръка, кърпички за бебета, мента за дишане, лак за нокти, отстраняване на лак за нокти, огледало за ръце, както и капки за очи – само за да улесните живота си толкова по -лесен!“

Получихте ли всичко това?

И се уверете, че носите някои торбички Ziploc, за да съхранявате неща, както и гумени ленти, за да държите гланцовете на устните си, както и моливи заедно. Можете също така да получите допълнителен нервен, както и да използвате производител на етикети, за да сте сигурни, че всичките ви консумативи са в ред.

Реклама

Отделете време, за да методите на вашите приложения, както и за пореден път, за да откриете какво работи най -добре за вас, както и никога няма да бъдете изгубени сред армията си от красота.

Успех, както и Godspeed!

Тази публикация е написана от Бетани на север от сделката от Бетани, гримьор в Сан Антонио, както и лицензиран естетик, който се фокусира върху булчинския грим. През целия си живот й харесва да се гримира през целия си живот, но в крайна сметка беше още по -страстна за това, когато започна да работи в областта на грижата за кожата. Тя живее с гаджето си, както и с петгодишната Чихуахуа Франки (която не е изключително приятна за непознати).

Published by hludp

Leave a Reply