Как да планирате да се измъкнете в собствената си градина

Спазването на приноса е от още един автор.

2020 г. е едновременно както една година, всички отчаяно се нуждаехме от почивка, както и за първи път от много време, ние напълно не успяхме да се измъкнем. Поради пандемията Covid-19, ние не можем да отидем на задгранични празници, но все пак изискваме да можем да депресираме, да декомпресираме, както и да поддържаме здравината си под контрол. Затова се възползвайте максимално от това, което имате, както и открийте методи, за да отделите разходи време в собствения си дом, градина или регионален квартал, които се чувстват толкова ободряващи, колкото да се освежават, колкото би се чувствал празник.

Ето пет фантастични метода за планиране на бягство в собствения си задния двор, както и да се възползвате максимално от вашето великолепно външно пространство.

Тематични вечерни вечери

Често да имаме нещо, което да гледаме напред, е всичко, от което се нуждаем, както и тематичните вечери на Al Fresco са фантастичен метод да прекарате времето си. Имаше ли за цел да отидете на почивка до бреговата линия на Амалфи тази година, Отидете остров, скачайки в Гърция, Marvel в блестящо оцветените домове с плочки в Лисабон, пътно пътуване с американските Heartlands? Каквото и да е, че пропускате, организирайте празник на вечеря в негова чест. Съберете се следобед Слънце за наздравица Aperol Spritzes, както и Slurp Spaghetti, Grill Halloumi на барбекюто, пийте екологично вино, както и разцепени португалски домашни птици на слънце или завършете деня си с бургери, гевреци, както и сладоледни слънце. Направете спомените, които бихте направили на почивка у дома. Ще се нуждаете от невероятна настройка за хранене извън трапезарията, но, за щастие, забележителните мебели ви покриват с фантастично разнообразие от външни маси за хранене, способни да седят до 16 души.

Партита за пикник

От години пикникът е съкровено забавление, да се настани наоколо, да яде на слънце, наслаждавайки се на великолепната атмосфера на вашата градина. Перфектната активност през уикенда, която има допълнително предимство да ви измъкне от дома си, както и да се насладите на чистия въздух. Когато метеорологичното състояние е страхотно, съберете вашите добри приятели, както и наслада на слънцето, както и най -близките ядене на открито. Донесете вино – Можем всички да използваме повече вино!

Огън на задния двор

Една огнена по-мигновено трансформира външно пространство, носейки със себе си топлина, висок клас, както и насърчаване на сплотеността. Закупуването на Firepit ще помогне да се запълнят дългите нощи, които обикновено ще бъдат прекарани в гледане на Netflix или сами превъртащи се със социална мрежа, като обединят вашето домакинство. Разговарянето с пожар е фантастично, но разбирате ли какво е още по -добре? Smores. SMORES са невероятни, както и са сигурен метод за убеждаване на всякакъв вид страдащи в домакинството ви, които струват вечер в градината, наслаждавайки се на бизнеса си, си заслужава! Традиционните смори са хубави, ако искате да засилите играта си, може да изпробвате тези рецепти за гурме Smores!

Ако имате малки деца или ако сте просто млади по сърце, може да искате да го направите една крачка по -напред, както и наистина да прекарате нощния къмпинг в собствения си двор. Ще се изненадате от простите чудеса, които могат да дойдат от разходите през нощта далеч от собственото ви легло.

Влезте в градинарството

Ако ще ви струва много време в градината си, тогава може да го направите толкова великолепно, колкото е възможно по човешки начин (помислете за посещение към професионалисти в градината от Уичита, Канзас). Растенията, както и засаждането, имат голям момент напоследък с хората, които влизат за домашни растения, сукуленти, както и цветя. Наличието на нещо за подхранване може да бъде невероятно възнаграждаващо, както и да се изпълни. Използвайте растенията, които отглеждате, за да произвеждате собствен личен рай, растителни билки, да цъфтят растения цветя, растителни дървета, за да осигурите сянка, както и места за катерене, растителни плодове, както и зеленчуци, за да ви подхранват. Направете градината си възможно най -великолепна. Проверете това ръководство за градинарство точно тук, за да ви помогне да изберете кои растения да функционират във вашата градина.

Twilight Смесена час за напитки

Направете доволен час толкова по -щастлив, като го заведете на открито. наслада от шампанско, както и плодови смесени напитки, докато слънцето залезе. Някъде е пет часа, както и през абсолютно адската година, разбирана като 2020 г., тази напитка след работа може да бъде абсолютен богин, както и пиенето навън на чист въздух може да помогне да се свали ръба.

Може да не успеем да пътуваме, както и да правим такива спомени в момента, но все пак можем да се наслаждаваме на себе си, както и да правим спомени с харесвани, близки до дома.

Published by hludp

Categories: Uncategorized

Leave a Reply